För en värld utan trycksår

 

SUPPORTING LIFE

Vi förenklar ditt jobb

Vetskapen om att våra medicinska hjälpmedel gör en skillnad varje dag gör oss väldigt stolta.

Positionering

När smärta eller obehag uppstår vid liggande eller sittande läge sänder vår hjärna ut varningssignaler om att vi bör röra på oss.

Våra lösningar

Här hittar du mer information om våra produkter som vi erbjuder den svenska marknaden.

Hållbarhet

Tillsammans med vården vill Care of Sweden skapa förutsättningar för en hållbar utveckling.

TILLSAMMANS GÖR VI DET MÖJLIGT

Care of Sweden har en ambitiös vision; för att eliminera trycksår. Förutom mänskligt lidande bidrar trycksår ​​även till en ökad arbetsbelastning för vårdpersonal. Därför behöver fler trycksår ​​förebyggas i tid.

I över tjugo år har vi levererat säkra och innovativa lösningar så att vården kan uppnå goda kliniska och ekonomiska resultat. De flesta trycksår ​​går att förebygga och tillsammans gör vi det möjligt.

Worth reading

Läs mer

Vårdtagare i bukläge – en ökad risk för trycksår

2021-03-21

Att låta COVID-19 patienter med svåra andningsproblem ligga på mage förbättrar överlevnadschansen jämfört med ryggläge, men till följd av detta har en ökning utav tryckskador rapporterats.

Framgångssaga i Trosa

2020-11-17

– Jag ringde runt och fick veta att vi inte har några trycksår på äldreboendena i Trosa just nu, säger arbetsterapeut Ulrika Nilsson stolt

Hur kan hela organisationen bli bättre på trycksårsprevention?

2019-09-18

Ryggskadade Rasmus slipper smärta på golfturnén

2019-11-05

För sju år sedan var Rasmus Lia med om en allvarlig skidolycka där han skadade höft och rygg mycket svårt. Efter en lång rehabilitering, som också ledde till en nysatsning inom handigolf

FAQ

Hur vet jag vilken madrass jag ska välja?

Alla madrasser väljs utifrån användarens individuella vikt, längd och position. Mer information om våra produkter finns på vår produktsida.
Vår kundtjänst finns också tillgänglig för att hjälpa dig att välja rätt madrass.

FÅR JAG EN BÄTTRE MADRASS GENOM ATT VÄLJA LUFT ISTÄLLET FÖR SKUM?

Valet av madrass måste alltid göras efter användarens individuella vikt, längd och position. Komfort är svårt att mäta och därför får du inte nödvändigtvis en bättre madrass genom att alltid välja en luftmadrass.

VILKA ÄR FÖRDELARNA MED EN HYBRIDMADRASS (EX. CUROCELL AREA ZONE)?

Fördelen med en hybridmadrass är kombinationen av luft och skum som skapar goda förutsättningar för god komfort och tryckfördelning. Madrassen är självjusterande och ingen elektronisk styrenhet behövs, vilket minskar risken för tekniska problem med systemet.

Har du frågor om en specifik produkt? Kontakta Care of Sweden

Kontakta oss

Vår målsättning är att erbjuda våra kunder bästa möjliga service och support. Till din hjälp har vi därför ett mycket kompetent team för att kunna erbjuda dig just detta. Kontakta oss här: