Vår vision

 

För en värld utan trycksår

 Vårt löfte är att ge vården goda förutsättningar för en individanpassad vård och en god hälsoekonomi. Vi kallar det löftet för Supporting Life.

Vi är övertygade att kombinationen av kunskap, omtanke och glädje bidrar till vår vision; att tillsammans med vården eliminera trycksår.

Kunskap

Genom åren har vi erhållit kunskap och insikter från hälso- och sjukvård. Vår samlade kunskap genomsyrar företaget på alla nivåer och betraktas som vår största tillgång.

Vården har en stor utmaning i att ständigt erbjuda bättre vård med färre resurser. Med vår kunskap om förebyggande trycksårsarbete och bidrag till forskning och utveckling, skapar vi möjligheter att möta framtidens behov.

Omtanke

Trycksårsförebyggande arbete handlar inte enbart om att välja rätt produkt – hela miljön runt vårdtagaren har stor betydelse.

Med vårdtagarens bästa i åtanke erbjuder vi innovativa lösningar med fokus på god komfort. Med produktegenskaper som låga ljudnivåer, ett förbättrat mikroklimat och stabila luftflöden skapar vi förutsättningar för en god återhämtning.

Glädje

Våra värderingar är en del av vår kultur. Genom hängivet arbete i kombination med kunskap och nyfikenhet, arbetar vi varje dag för att vara en hjälpande hand till vården. Att kunna bidra till våra medmänniskors välbefinnande ger oss alla skäl att känna glädje och stolthet i vårt arbete.

Vår verksamhet

Care of Sweden är en svensk leverantör av medicintekniska produkter som används som hjälpmedel vid förebyggande och behandling av trycksår; däribland madrasser, sittdynor och positioneringskuddar.

Våra kunder är kommuner, regioner och privata vårdgivare över hela landet. Vi har även skapat oss en stark position på världsmarknaden. Tillsammans möjliggör vi en god vård, grundat i kunskap och forskning.

 

Care of Sweden är medlem i branschorganisationen för medicinteknik i Sverige  – Swedish Medtech.

Vi är också stolt sponsor av och deltar aktivt i – European Pressure Ulcer Advisory Panel

Vi är certifierade enligt ISO 13485 och ISO 14001.

Våra produkter

Att veta att våra medicintekniska hjälpmedel kan hjälpa vårdtagare gör oss förstås mycket stolta. Fokus är alltid god kvalitét och användarvänlighet, oavsett om vi utvecklar förebyggande skummadrasser eller automatiska system med vår modernaste teknik.

Care of Sweden deltar aktivt i SIS utveckling av nya standarder.

Det här är vi

Care of Sweden består av engagerade och drivna medarbetare som arbetar nära vårdpersonal i alla de länder vi är verksamma i. Hjärtat av vår verksamhet finns i Tranemo där produktutveckling, innovation och servicekänsla går hand i hand.

Vi brinner för det vi gör eftersom att vi vet att det gör skillnad. Det ger oss alla anledningar att vara stolta – varje dag vi går till jobbet.

Vill du bli en av oss? Följ länken nedan för lediga tjänster:

Jobba med oss

Pressure ulcer mattress cells