Om oss

Care Of Sweden

Vi är ett innovativt företag inom branschen för medicinteknik och har som vision att
tillsammans med vården eliminera trycksår. Vårt produktutbud omfattar madrasser, sittdynor samt positioneringskuddar
som används som hjälpmedel vid förebyggande och behandling av trycksår. Vårt huvudkontor med produktion
finns i Tranemo och våra produkter används på vårdanläggningar
i Sverige samt i stora delar av världen.

Nurses with patient in bed

För en värld utan trycksår

 Vårt löfte är att ge vården goda förutsättningar för en individanpassad vård och en god hälsoekonomi. Vi kallar det löftet för Supporting Life.

Vi är övertygade att kombinationen av kunskap, omtanke och glädje bidrar till vår vision; att tillsammans med vården eliminera trycksår.

Vår vision

Vår omvärld

Globala trender formar vår framtid, och dessa förändringar har en stor påverkan på hälso- och sjukvårdssystemet över hela världen. Från demografiska förändringar till brist på sjukvårdspersonal omformar dessa faktorer vår värld och medför nya utmaningar för oss alla.

Läs mer om vad vi står inför här

Care of Sweden product development

Jobba med oss

Här får du arbeta i en inspirerande miljö där vi tillsammans utvecklar hjälpmedel som används för att förebygga och behandla trycksår.
Här kan du läsa mer om vad vi på Care of Sweden står för och vilka lediga tjänster vi har just nu. Finns det ingen aktuell tjänst just nu kan du alltid skicka in en spontanansökan.

Jobba med oss

Hållbarhet

Hållbarhet för oss handlar inte om enskilda insatser. Hållbarhet för oss är ett arbete som pågår varje dag, i allt vi gör. 

Vi ser på vår verksamhet ur ett holistiskt perspektiv vilket även genomsyrar vårt sätt att agera mot marknaden, hos varje enskild individ, samt i de avtryck vi gör på miljön

Vårt hållbarhetsarbete tar avstamp i vårt ursprungliga löfte – Supporting Life. Här kan du läsa mer om vårt fortlöpande arbete. 

Hållbarhet

Folder healthcare

Visselblåsarfunktion

Vi tror på transparens och integritet, och vår externa visselblåsarfunktion är utformad för att säkerställa att du kan kommunicera oroande observationer utan rädsla för repressalier.

Din rapport behandlas med högsta sekretess för att säkerställa en trygg arbetsmiljö för alla.

Visselblåsarfunktion