Om oss

Care Of Sweden

Vi är ett innovativt företag inom branschen för medicinteknik och har som vision att
tillsammans med vården eliminera trycksår. Vårt produktutbud omfattar madrasser, sittdynor samt positioneringskuddar
som används som hjälpmedel vid förebyggande och behandling av trycksår. Vårt huvudkontor med produktion
finns i Tranemo och våra produkter används på vårdanläggningar
i Sverige samt i stora delar av världen.

För en värld utan trycksår

 Vårt löfte är att ge vården goda förutsättningar för en individanpassad vård och en god hälsoekonomi. Vi kallar det löftet för Supporting Life.

Vi är övertygade att kombinationen av kunskap, omtanke och glädje bidrar till vår vision; att tillsammans med vården eliminera trycksår.

Vision

Så jobbar vi

Hållbarhet för oss handlar inte om att peka på enskilda insatser. Hållbarhet för oss är ett arbete som pågår varje dag, i allt vi gör. Här berättar vi mer om hur det syns i vår dagliga verksamhet, hur vi utvecklar våra lösningar och i vårt erbjudande till dig.

Läs mer om hur vi jobbar

Hållbarhet

Hållbarhet för oss handlar inte om enskilda insatser. Hållbarhet för oss är ett arbete som pågår varje dag, i allt vi gör. 

Vi ser på vår verksamhet ur ett holistiskt perspektiv vilket även genomsyrar vårt sätt att agera mot marknaden, hos varje enskild individ, samt i de avtryck vi gör på miljön

Vårt hållbarhetsarbete tar avstamp i vårt ursprungliga löfte – Supporting Life. Här kan du läsa mer om vårt fortlöpande arbete. 

Mer om Hållbarhet

We Care

För oss på Care of Sweden är det viktigt att jobba med ett hållbart arbetsklimat.

Här får du arbeta i en inspirerande miljö där vi tillsammans utvecklar hjälpmedel som används för att förebygga och behandla trycksår.
Läs mer om de som händer på Care of Sweden här.

We Care

Jobba med oss

Här får du arbeta i en inspirerande miljö där vi tillsammans utvecklar hjälpmedel som används för att förebygga och behandla trycksår.
Här kan du läsa mer om vad vi på Care of Sweden står för och vilka lediga tjänster vi har just nu. Finns det ingen aktuell tjänst just nu kan du alltid skicka in en spontanansökan.

Jobba med oss