Service och rekond

Bibehåll funktion och hög hygienisk standard

Madrasser mår bra av att servas, både för att kontrollera att de fungerar som de ska men också för att garantera hållbarhet. Dessutom säkerställs att madrasserna håller hög hygienisk standard.

På Care of Swedens moderna service- och rekonditioneringsanläggning står vi redo att hjälpa er med att underhålla era madrasser. Vi vill att det ska vara enkelt att anlita oss som servicepartner och kan därför erbjuda en helhetslösning. Vi hjälper er med allt från rekonditionering, service och inventering av befintliga madrasser till logistik, lagerhållning och installation.

Tillsammans skräddarsyr vi ett förmånligt serviceavtal som garanterar att ni får det som passar era behov. Vår rekommendation är en serviceplan som minst garanterar en årlig genomgång av era madrasser.

 

Felsökning och service

Felsökning och service

Vi erbjuder fast service varje år där våra tekniker kontrollerar och felsöker både madrass och pump. Vår rekonditioneringsavdelning rengör samtliga delar efter hög hygienisk standard. Behöver delar bytas ut sänds alltid ett kostnadsförslag innan påbörjad åtgärd. Vi sköter även all hantering och transport. Vid behov av ytterligare service genomförs det utefter prislista.

Regelbunden rekonditionering

Regelbunden rekonditionering

Låt oss bidra till hög patientsäkerhet genom att rekonditionera era madrasser löpande under året. På så vis kan ni säkerställa en kontinuerlig god hygienisk standard och funktion. Det kan röra sig om rekonditionering mellan varje brukare eller en gång per månad. Valet är ditt!