Tjänster

Låt oss hjälpa dig med ditt trycksårsarbete

Care of Sweden erbjuder mer än bara ett brett utbud av madrasser och tillbehör, vi är din förlängda arm. Med vår samlade kunskap i bagaget kan vi hjälpa dig med allt från madrasshyror till inventering, service och rekonditionering. 

En hygieniskt säkerställd madrass är en hörnsten när det kommer till att förebygga trycksår och vårdrelaterade infektioner. Läs mer om våra erbjudanden och hur vi kan hjälpa din avdelning att motverka trycksår.  

Madrassinventering

Madrassinventering

Madrasser är en förbrukningsvara med en produktspecifik livslängd. Med hjälp av en madrassinventering skapas en helhetsbild över era madrassers status.

Läs mer

Hyr madrass

Hyr madrass

Finansiering och tillfälliga toppar löser du enkelt med vår uthyrningsservice. De flesta av våra madrasser kan hyras under längre eller kortare perioder, hämtning och rekonditionering ingår.

Läs mer

Service och rekond

Service och rekond

Madrasser mår bra av att servas och rekonditioneras, både för att kontrollera att de fungerar som de ska men också för att garantera hållbarhet. Dessutom säkerställs att madrasserna håller hygienisk standard.

Läs mer

Behöver du hjälp?

Vid frågor är du välkommen att kontakta vår telefonsupport. Öppettider: vardagar 8:00-16:30. Avtalsbaserad jour: vardagar 16:30-20:00, helger 10:00-13:00

Kontakta kundtjänst