Tjänster

Låt oss hjälpa dig med ditt trycksårsarbete

Care of Sweden erbjuder mer än bara ett brett utbud av madrasser och tillbehör, vi är din förlängda arm. Med vår samlade kunskap i bagaget kan vi hjälpa dig med allt från madrasshyror till inventering, service och rekonditionering.

En hygieniskt säkerställd madrass är en hörnsten när det kommer till att förebygga trycksår och vårdrelaterade infektioner. Läs mer om våra erbjudanden och hur vi kan hjälpa din avdelning att motverka trycksår.

Hyr madrass

Finansiering och tillfälliga toppar löser du enkelt med vår uthyrningsservice. De flesta av våra madrasser kan hyras under längre eller kortare perioder, hämtning och rekonditionering ingår.

Läs mer

Service och Rekond

Upptäck vårt utbud av service och rekonditioneringstjänster för madrasser. På Care of Swedens service- och rekonditioneringsanläggning står vi redo att hjälpa er med att underhålla era madrasser på bästa möjliga sätt. Vi strävar efter att göra det smidigt för er att välja oss som er servicepartner och erbjuder en helhetslösning.

Läs mer

Digitala utbildningar

För att förebygga trycksår, som kan leda till betydande lidande och ökade kostnader för samhället genom förlängda vårdtider, är kunskap av yttersta vikt. Därför erbjuder vi digitala utbildningar inom ämnet. En betydande del av de trycksår som uppstår inom den svenska hälso- och sjukvården anses vara undvikbara, och genom samarbete strävar vi efter att arbeta tillsammans med vården för att förebygga dem. Genom att investera i förebyggande åtgärder kan vi minska lidandet och förbättra livskvaliteten för patienterna samtidigt som vi minskar kostnaderna för samhället.

Läs mer