Samlad Styrka: Vår Kick-off för Det Nya Året
2023-09-12

Samlad Styrka: Vår Kick-off för Det Nya Året

Vi har precis inlett det nya verksamhetsåret med en fantastisk kick-off som samlade hela företaget! Denna dag var full av energi, engagemang och spännande aktiviteter som lade grunden för vårt kommande år tillsammans.

Vi började dagen med en gemensam sammankomst i Borås, där vi fick chansen att återförenas med våra kollegor och känna den positiva atmosfären. Under denna tid gick vi igenom de olika verksamhetsområdena och tog en titt på nyckelaktiviteterna från det föregående året. Det var en värdefull möjlighet att reflektera över våra framgångar och utmaningar samt att samla insikter som kommer att guida oss framåt.

När vi tittade framåt in i det nya året, presenterades även de spännande nyckelaktiviteterna som vi har att se fram emot. Dessa strategiska mål och initiativ kommer att vara vårt fokus under kommande månader, och det var inspirerande att se hur vårt arbete kommer att utvecklas.

Efter en givande morgon gick vi vidare till en liten workshop där vi diskuterade och delade med oss av våra tankar och insikter från morgonen. Det var en interaktiv och givande session som hjälpte oss att fördjupa vårt engagemang och förståelse för företagets riktning.

För att avsluta dagen på ett roligt och samarbetsinriktat sätt delade vi upp oss i olika lag och kastade oss in i ett spännande escape game. Det var en utmaning som krävde samarbete och problemlösning, och det var fantastiskt att se hur väl vi fungerade som team.

Kvällen avslutades på en hög not med en härlig middag på Orangeriet. Det var en tid för avslappning och socialt umgänge, där vi kunde knyta starkare band och dela glädjen över den produktiva dagen vi hade haft.

Denna kick-off var verkligen en perfekt start på det nya verksamhetsåret. Vi är redo att ta itu med våra nya utmaningar och mål, med en stark känsla av samhörighet och entusiasm inom hela företaget.

Stort tack till alla som deltog!