En kväll fylld av aktivitet, adrenalin och glädje
2024-01-17

Ett äventyr uppe på höga höjder

September månad har gått i hälsans tecken hos personalen på Care of Sweden, och för att knyta ihop säcken samlades delar av gänget upp för en härlig utomhusaktivitet tillsammans, innan höstens mörker är här för att stanna. Kvällens aktivitet ägde rum högt upp bland träden på Isaberg Mountain Resort i deras höghöjdsbana: Tree Top Adventure.

En aktivitet där alla utmanar sig själva efter sin egen förmåga, där vi förflyttar oss mellan plattformar längs olika banor högt upp bland träden. Sist men absolut inte minst, avslutades äventyret med en fartfylld tur nedför bergets branter i en tusen meter lång rodelbana som bidrog till både hög hastighet och ökad puls.

Det blev en kväll fylld av skratt, nervositet, adrenalin och glädje.

– Att spendera en härlig kväll tillsammans utanför den dagliga arbetsmiljön är ett fint tillfälle att bygga och starka relationen oss kollegor emellan, menar Emma Enocson, som nyligen blivit en del av Care of Sweden-teamet.

Detta i kombination med en kväll full av aktivitet och frisk luft gör att vi mer än gärna återvänder för en ny upplaga nästa år igen.