Inköpsstrateg

Vi söker en Inköpsstrateg

Care of Sweden är mitt i en spännande tillväxtfas, vill du vara en del av resan? Trivs du i en roll där du kan vara med och sätta din prägel på inköpsprocessen samt driva arbetet? Då är rollen som inköpsstrateg en fantastisk möjlighet för dig!

DIN ROLL

Som inköpsstrateg ingår du i Care of Swedens supply chain där du med ditt funktionella ledarskap driver och äger inköpsfrågor på en strategisk nivå genom ditt dynamiska, och strukturerade arbetssätt.

Dina arbetsuppgifter inkluderar

  • Projektinköp – synergier och kostnadsrationaliseringar i leverantörsbasen.
  • Projektinköp och inköpsarbete kopplat till nya produkter.
  • Kvalitetsutveckling i leverantörsbasen med stöd av kvalitetsavdelning.
  • Beräkna och vid behov uppdatera parametrar.

Dina samarbeten kommer att inkludera Operational Purchaser, Supply Chain Manager, Procurement Specialist samt kvalitetsavdelningen. Du rapporterar till Supply Chain Manager.

Kvalifikationer

  • För att passa väl in i rollen arbetar du idag, eller har arbetat, i en liknande roll i en processtyrd organisation där du har god vana av att etablera nya processer och flöden.
  • Till grund för din gedigna erfarenhet har du en högskole- eller universitetsutbildning inom exempelvis ekonomi eller teknik.
  • Det är viktigt att du har erfarenhet av att ha arbetat med ISO-certifierade bolag och ledningssystem, med fördel inom medicinteknik, fordon eller livsmedel.
  • De personliga egenskaper och kvaliteter som vi värdesätter inkluderar en modig, analytisk, metodisk och kommunikativ förmåga där du kan möta leverantörer och driva dialogerna för de frågor som du äger och ansvarar för. Vidare drivs du av utveckling och kontinuerlig förbättring där du är nyfiken på att utforska och utveckla nya arbetssätt och vinklar för ditt arbete.
  • Du har god vana av ERP-system och Officepaketet.
  • Du inser vikten av att representera Care of Sweden och vårt varumärke på ett positivt sätt, i linje med våra värderingar: kunskapomtanke och glädje.

OM OSS

Care of Sweden är en svensk leverantör av medicintekniska produkter som används som hjälpmedel vid förebyggande och behandling av trycksår; däribland madrasser, sittdynor och positioneringskuddar.

”Våra kunder är kommuner, regioner och privata vårdgivare över hela landet. Vi har även skapat oss en stark position på världsmarknaden.

På Care of Sweden strävar vi efter att eliminera trycksår genom vårt holistiska synsätt. Vi fokuserar inte bara på produkter, utan på att skapa en meningsfull förändring. Vårt mål är att leverera en helhetslösning för trycksårsprevention och samtidigt sprida kunskap.

Vi tror på att arbeta förebyggande för att minska lidande och påverka hälsoekonomin positivt. Genom vårt internationella fokus erbjuder vi spännande möjligheter att vara med och påverka globalt och göra verklig skillnad för människor runt om i världen.”

För en värld utan trycksår.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan i samarbete med Jefferson Wells.

Läs mer och sök tjänsten hos Jefferson Wells