Vi presenterar vår senaste forskning och innovationer i Leeds, UK
2023-08-17 Mässa

Träffa oss på EPUAPs årliga konferens i Leeds

Vi är just nu i full gång med förbereder inför att delta i den årliga EPUAP-konferensen som äger rum i Leeds, UK, mellan den 13:e och 15:e september. EPUAP-konferensen är ett centrum för forskare, kliniska experter och branschfolk som samlas från alla delar av världen.

Under EPUAP-konferensen samlas deltagare för att inhämta nya kunskaper, dela de senaste forskningsupptäckterna och utbyta viktiga erfarenheter med fokus på trycksår och hur de kan förebyggas.

Årets EPUAP-konferens har ett inspirerande tema som kretsar kring ”Innovationer inom förebyggande och behandling av trycksår”.

Vi presenterar vår senaste forskning och innovationer

Med stor stolthet som partner till EPUAP välkomnar vi dig att besöka konferensen och vår monter. Här får vi möjlighet att fördjupa oss i våra nuvarande forskningsinsatser, samt presentera betydelsen av våra resultat i vårt arbete med att driva fram innovativ medicinsk utrustning inom området trycksårsprevention.

Vi är glada att visa upp våra senaste innovationer med det centrala temat i vår monter som är:

Världens befolkning blir allt äldre, vilket skapar en ökad efterfrågan på vård både i hemmet och på sjukhus. Inom hälso-och sjukvården är medicinska innovationer nödvändiga och gör det möjligt för vårdpersonal att upprätthålla sitt engagemang för att leverera god vård.

Vårt egenutvecklade system, ett hjälpmedel för att förebygga trycksår med ett pulserande läge, har visat goda resultat både vad gäller effekt och komfort i ett antal studier. Systemet är en AI-baserad plattform och kan användas som hjälpmedel för att förebygga och behandla trycksår, vilket kan ha en betydande påverkan på vårdkvaliteten och hälsoekonomin.

Du kan läsa mer om konferensen samt få tillgång till seminarieschemat på EPUAP: s officiella webbplats.

Hoppas vi ses i Leeds!