Fokus Hjälpmedel 25-26 oktober Stockholm
2023-09-22 Mässa

Vill du lära dig mer om trycksårsförebyggande arbete?

Vi laddar upp inför två intressanta dagar i Stockholm och ser fram emot att träffa dig på Fokus Hjälpmedel den 25-26 oktober. Kom och prata med oss för att lära dig mer om vårt arbete med att förebygga trycksår. Du hittar oss i monter A:39:20.

Hjälpmedelskonferensen äger rum på Stockholmsmässan med syfte att stimulera kunskapsutbyte, inspirera och främja utvecklingen inom hjälpmedelsbranschen. Fokus Hjälpmedel är ett forum för att upptäcka nyskapande lösningar inom området, och vi ser verkligen fram emot givande samtal och meningsfulla möten under dessa dagar.

Vi ser fram emot att visa upp våra senaste innovationer med det centrala temat i vår monter som är:

I en tid när världens befolkning blir allt äldre, ökar behovet av vård både i hemmet och på sjukhus. Inom hälso-och sjukvården är medicinsk innovation nödvändiga för att möta dessa utmaningar och hjälpa vårdpersonal att upprätthålla sitt engagemang för att leverera god vård.

Vårt egenutvecklade system, ett hjälpmedel som använder pulserande teknik för att förebygga trycksår, har visat goda resultat i kliniska studier både vad gäller effekt och komfort. Systemet är en Ai-baserad plattform och kan användas som hjälpmedel för att förebygga och behandla trycksår, vilket kan ha en betydande påverkan på vårdkalitet och hälsoekonomi.

Välkommen förbi vår monter för att lära dig mer!

Var? Stockholmsmässan

När? 25-26 oktober