Content Creator

Content Creator (visstid 1,5 år) till Care of sweden

Är du en skicklig marknadsförare som kan formulera dig väl? Hos Care of Sweden blir du en nyckelperson inom kommunikation där du producerar innehåll för både den nationella och internationella marknaden. Vi är ett värderingsstyrt bolag med en tydlig vision, att tillsammans med vårdgivare eliminera trycksår, och du känner starkt att du kan bidra i arbetet med att sträva mot vår vision. Vill du vara med på vår fortsatta resa?

Care of Sweden är ett dynamiskt och framåtblickande företag som strävar efter att skapa engagerande och inspirerande innehåll för vår publik. Vi söker nu en kreativ och passionerad Content Creator som vill vara en del av vårt team och hjälpa oss att förverkliga våra idéer.

Ansvarsområden:

 • Skapa engagerande och högkvalitativt innehåll för våra digitala plattformar, inklusive sociala medier, webbplats, bloggar och nyhetsbrev.
 • Vara med och utveckla och genomföra kreativa koncept och kampanjer som stärker vårt varumärke och attraherar vår målgrupp.
 • Designa visuellt tilltalande grafik, videor och andra digitala medier.
 • Samarbeta med marknadsföringsteamet för att säkerställa att innehållet är i linje med vår övergripande strategi och mål.
 • Hantera och uppdatera kommunikationsplanen för att säkerställa regelbunden och konsekvent publicering.
 • Analysera prestationer av innehåll och göra datadrivna beslut för att förbättra engagemang och räckvidd.
 • Videoproduktion i utbildnings-och kommunikationssyfte.

Kvalifikationer:

 • Starkt kreativt sinne med ett utmärkt öga för design och detaljer.
 • Förmåga att ta eget ansvar och omvandla idéer till verklighet.
 • Driven och utåtriktad personlighet som älskar att skapa och experimentera med nytt innehåll.
 • Kunskap i designverktyg som Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, Premiere Pro) eller motsvarande. Meriterande om du jobbat i Canva.
 • Stark kommunikativ förmåga och förmåga att arbeta i team såväl som självständigt.

DIN PROFIL

Vi söker en kreativ och driven Content Creator med ett starkt sinne för design och detaljer. Du är en person som kan ta eget ansvar och omvandla idéer till verklighet. Du älskar att skapa engagerande innehåll och experimentera med nya koncept. Du har erfarenhet av att arbeta med designverktyg som Adobe Creative Suite eller motsvarande och har starka kommunikativa färdigheter. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team och har en passion för att bidra till att stärka och utveckla vårt varumärke.

VAD ERBJUDER VI PÅ CARE OF SWEDEN

Om du vill vara en del av ett team som strävar efter att förbättra livskvaliteten och göra en meningsfull skillnad, är Care of Sweden platsen för dig. Kom och bli en del av vårt engagerade team när vi fortsätter att expandera och eliminera trycksår tillsammans.

Vi ser fram emot din ansökan och att få möjligheten att välkomna dig till vårt team. Notera att urval sker löpande från vecka 30 och att sista ansökningsdatum är den 4 juli. På grund av semestertider kan rekryteringsprocessen påbörjas efter sommaren. Välkommen att söka och bli en del av vår spännande resa!

Ansök här: