Vår mission

För en värld utan trycksår

Rustade med kunskap 

Med rötter i Sverige, huvudkontor i Tranemo och global verksamhet står vi rustade med kunskap och insikter från hälso- och sjukvård runt hela världen. Vi är stolta över att kunna dela med oss av vår kunskap. Allt för att fler trycksår ska kunna förebyggas och att fler vårdenheter ska kunna uppnå goda resultat.

För en värld utan trycksår. 

 

Care of Sweden i siffror 2019

Care of Sweden är en av landets största leverantörer av madrasser, dynor och kuddar till vården. Våra kunder är kommuner, landsting och privata vårdgivare över hela landet.

  • 100 % svenskägt
  • 100 anställda
  • 35 länder

Care of Sweden är medlem i branschorganisationen för medicinteknik i Sverige -
Swedish Medtech.


Vi är också stolt sponsor av och deltar aktivt i
EPUAP - European Pressure Ulcer Advisory Panel

Vi är certifierade enligt ISO 13485 och ISO 14001.

   

Vi sätter ribban högt

Care of Sweden nöjer sig inte med att uppfylla minimikrav – vi tar ansvar för våra produkter och arbetar konstant för att överträffa nuvarande och framtida förväntningar från tillsynsmyndigheter och kunder. Det innebär att vi kan ställa rätt krav samt att skapa förutsättningar för användarvänlighet och stora besparingar som minskar onödigt lidande.

Care of Sweden deltar aktivt i SIS utveckling av nya standarder, för då kan vi lyfta kraven och säkerställa välfungerande och trygga produkter. 

  

Våra produkter har fått priser för sin design och funktionalitet.

Vår kultur är vår

Det viktiga är inte vad vi säger utan vad vi gör. Vi som arbetar på Care of Sweden gör det där lilla extra för att vi bryr oss och är ansvarstagande. Vi brinner för det vi gör eftersom att vi vet att det gör skillnad, och det ger oss alla anledningar att vara stolta - varje dag vi går till jobbet.

Vill du bli en av oss? Följ länken nedan för lediga tjänster: 

 

Det här är vi

Care of Sweden består av engagerade och drivna medarbetare som arbetar nära vårdpersonal i alla de länder vi är verksamma i. Hjärtat av vår verksamhet finns i Tranemo där produktutveckling, innovation och servicekänsla går hand i hand. Tillsammans med dig kan vi nå vårt mål; att eliminera trycksår.