06 februari 2019

CuroCell A4 tar hem pris under iF Awards

Vet du vad Porsche, Eva Solo och Care of Sweden har gemensamt – jo, alla har tilldelats pris under iF Design Awards.

Care of Sweden kan idag meddela att fyra av deras madrasser i produktserien CuroCell A4 med tillhörande kontrollenhet, har tilldelats pris under iF Design Awards, en internationell tävling för industriell formgivning och design. Och konkurrensen var hård – över 6000 tävlingsbidrag skickades in med förhoppning att stå jämte tidigare vinnare som Porsche, Apple och Eva Solo. Så här löd en del av motiveringen:

”The CuroCell system aids effectively in the prevention and treatment of pressure ulcers and provides excellent user comfort[…]The design reflects the silent technology and achieves a subtle presence in the room.”

– Det är jätteroligt för oss. Framför allt är prisutdelningen ett bevis på att CuroCell A4 lyckats sammanstråla design och funktionalitet på ett attraktivt sätt, säger Lars-Inge Magnusson, utvecklingschef på Care of Sweden.

Ett bevis inte bara på snygg design, utan även på tydlighet och användarvänlighet

För Care of Sweden är priset också ett kvitto på att det ihärdiga utvecklingsarbetet gett resultat och ur kundens perspektiv är iF-märkningen ett signum för produkter som sätter tydlighet och användarvänlighet i fokus.

– Med CuroCell A4 har vi tagit fram ett snyggt och lättarbetat medicinskt hjälpmedel och prisutdelningen visar ju att även andra är beredda att hålla med om det, säger Lars-Inge Magnusson.

Läs mer om hur CuroCell A4 kan hjälpa din avdelning på vår kampanjsida. Är du intresserad av att prova madrassen är du välkommen att kontakta Care of Sweden  så hjälper de dig.