Köpvillkor

Betalningssätt

Förskottsbetalning samt även fakturabetalning för företag. Vid privatköp tillämpas endast förskottsbetalning.

Betalningsvillkor

Vid förskottsbetalning finns inbetalningsuppgifterna i faktura som e-postas till beställaren kort efter beställning. Betalningsvillkor för fakturabetalning är 30 dagar.

Avtalspriser

Om ni är avtalskund syns inte avtalspriserna här på hemsidan. När ordern behandlas av oss, kommer dessa dock att ändras så att ni alltid får rätt pris. Det är med andra ord ingen skillnad på att lägga en order här på internet eller per telefon/fax, avtalet följs alltid.

Frakt

Vid privatköp tillämpas endast hemleverans till en kostnad av 250 kr inklusive moms.

Leverans sker efter avisering under kvällstid på vardagar. Samtliga sändningar kan telefonaviseras och därför är det bra om ni anger mobilnummer.

Öppet köp, bytesrätt & ångerrätt

Vi erbjuder öppet köp, bytesrätt samt ångerrätt under maximalt 14 dagar från det att produkten är i bra skick samt att förpackningen är obruten. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den är i oförändrat skick betalar vi omgående tillbaka det belopp du betalat för de varor du returnerat. Fraktkostnad ersätts inte.

OBS! Öppet köp, bytesrätt & ångerrätt gäller inte madrasser som du har specialbeställt eller anpassat efter just dina önskemål (2 kap 5 § Distans- och Hemförsäljningslagen). Gäller inte heller kuddar och madrasskydd.

Garanti

Våra produkter omfattas i regel av två års garanti avseende tillverkningsfel. Undantag finns för enskilda produkter, kontakta vår kundtjänst för mer information. Garantin gäller ej normal förslitning eller försämring av produkten eller skador som uppstår på grund av ovarsam eller felaktig hantering/skötsel.

Reklamation

Reklamationen måste göras till kundtjänst så snart som möjligt efter det att du har upptäckt felet (normalt inom två månader enligt konsumentköplagen). Om fel i varan uppstår inom tvåmånadersperioden åtgärdar vi felet i den mån det går. I annat fall får du en ny vara, eller om varan inte längre finns i sortimentet, en likvärdig sådan. Läs mer på Konsumentverket.se.

Övrigt

Vi förbehåller oss rätten att göra prisändringar under året samt äganderätten till levererade varor tills full betalning erhållits.

Samtliga priser ovan är inklusive moms.