Ledig tjänst

Affärsdriven Upphandlingskoordinator sökes!

180425_14.jpg

Vi söker dig!
Våra produkter kommer till användning i allt från hemsjukvård till akutvård. Vi vet att våra produkter gör skillnad för människor världen över och det gör oss stolta att gå till jobbet, varje dag. Gillar du struktur och har erfarenhet av upphandlingsarbete, eller tror du det skulle kunna vara något för dig? Vill du vara med och göra skillnad på riktigt? Då söker vi dig!

Uppdraget
Care of Sweden är i en spännande tillväxtfas där mycket av den förväntade tillväxten skall komma från vår exportverksamhet. Vår position på hemmamarknaden är stark och produktsortimentet är konkurrenskraftigt på den internationella marknaden. Upphandlingar är en helt avgörande framgångsfaktor och därför kommer rollen som Upphandlingskoordinator ha en central roll.

Rollen
Vi tror att du som söker rollen har en ambition att vilja göra skillnad genom att supportera våra distributörer världen över, hitta affärsmöjligheter genom annonserade upphandlingar och i nära dialog med våra distributörer. Även om upphandlingskoordinatorn är navet kring upphandlingarna internationellt så finns det ett starkt team nära dig bestående av exportsäljare, produktchefer, säljsupport, marknadsresurser och regulatorisk kompetens. Tillsammans kommer vi att göra skillnad och vinna marknadsandelar på våra exportmarknader.

För att lyckas i rollen behöver du kunna skapa struktur i ditt arbete samt ha ett stort engagemang och driv. Du tycker om att hjälpa till där det behövs och vågar samtidigt utmana din omgivning på ett positivt sätt.

Kunskaper och erfarenheter
Vi ser gärna att du har erfarenhet av offentlig upphandling men det är inget krav. Tjänsten kräver att du kan behärska engelska i tal och skrift obehindrat. Andra språk är meriterande.

Vårt erbjudande
Rollen är placerad i våra ljusa och moderna lokaler i Tranemo och du ingår i exportavdelningen, bestående av sex utåtriktade personer. På jobbet gillar vi att ha kul och att tillsammans ta oss till målen. Vi erbjuder kollektivavtal, friskvård, interna utbildningar, stort eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten tillsätts snarast och intervjuer hålls löpande. Tveka inte att skicka din ansökan snarast.

För frågor om tjänsten, kontakta Cecilia Snäll på telefonnummer 0325-18981 eller skicka ett mail till cecilia.snall@careofsweden.se

Sök tjänsten genom att fylla i formuläret nedan, eller skicka CV och en kort presentation om dig själv till karriar@careofsweden.se

Vi på Care of Sweden är närmare 100 anställda som håller till i nyrenoverande lokaler i centrala Tranemo. Vi tillverkar och marknadsför produkter för prevention och som hjälpmedel vid behandling av trycksår, till sjukvården världen över. Vi på Care of Sweden lägger gärna i en högre växel och tror att du också vill det. Vi gillar intern trivsel och att ha roligt tillsammans, något vi också tror du gillar.