Ledig tjänst

Teknisk produktkoordinator

Care of Sweden söker Teknisk produktkoordinator

Som ett steg i Care of Swedens fortsatta utveckling söker vi en teknisk produktkoordinator. Tjänsten ingår i avdelningen Produktledning där du med ett personligt driv och engagemang förväntas vara med och bidra till att utveckla bolagets produktsortiment framåt.

I din roll som teknisk produktkoordinator arbetar du operativt med bolagets produktsortiment. Du är delaktig i och/eller driver projekt kopplat till de olika stadierna i produktens livscykel. Du ansvarar för produkternas tekniska dokumentation, artikeldata och säkerställer att produktinformationen som distribueras till marknaden är korrekt och uppdaterad. Du kommer ha ett tätt samarbete med övriga avdelningar inom organisationen där du med en god kommunikativ förmåga organiserar och kommunicerar information.

Vi söker dig med en marknadsdriven personlighet och med erfarenhet från liknande tjänst. Ytterligare kunskapsområden som vi värderar är teknisk kompetens. Du drivs av ett målinriktat arbetssätt och har en god analytisk förmåga. Som person är du ansvarstagande och strukturerad med ett kommersiellt tankesätt. Du är en lagspelare som gillar att jobba i team där du gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du kommer erbjudas stora möjligheter att forma din egen roll tillsammans med övriga kollegor inom produktledningen.

Placering av tjänsten är på vårt huvudkontor i Tranemo.

Tjänsten är ett vikariat till följd av studier med stora möjligheter till förlängning. Vi tillämpar provanställning på sex månader med tillträde enligt överenskommelse. Du rapporterar direkt till Head of Product. 

Vi ser fram emot din ansökan, ditt CV och eventuella frågor kring tjänsten via mail till kontaktperson!

Urval sker löpande. 

Kontaktperson Cecilia Snäll, cecilia.snall[a]careofsweden.se

Fackliga frågor besvaras av klubbens ordförande: Mari Hidgård – Unionen. Du når henne via Care of Swedens växel: 077-110 66 00. Du kan också maila din fråga till: unionencos@gmail.com.

Care of Sweden ett expansivt medicintekniskt bolag som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster till vården. Bolaget har betydande marknadsandel och är specialiserade på avancerade madrasser för såväl förebyggande vård som för behandling av trycksår. Care of Sweden har kunder i Sverige samt betydande export till Europa, Asien och Australien. Bolaget har ca 95 medarbetare och omsätter 210 MSEK, företagets huvudkontor ligger i Tranemo, söder om Borås.