Ledig tjänst

Technical trainer & support till Care of Sweden

Care of Sweden söker Technical trainer & support

Som ett steg i Care of Swedens fortsatta utveckling söker vi en proaktiv Technical trainer. Tjänsten ingår i verksamhetsområdet Sales/ Aftersales, där du med ett personligt driv och engagemang förväntas vara med och bidra till att utveckla bolagets erbjudande framåt.

I rollen som Technical Trainer & support arbetar du för att leverera och säkerställa teknisk utbildning till företagets kunder och distributörer utifrån lagkrav och bolagets definierade behov och krav. Du ansvarar för att leverera och säkerställa teknisk support till företagets kunder och distributörer genom olika kanaler. Du kommer att ha ett tätt samarbete med övriga avdelningar inom organisationen där du med god kommunikativ förmåga koordinerar och kommunicerar teknisk information.

Vi söker dig med en serviceinriktad personlighet och som gärna har tidigare erfarenheter från hjälpmedelsverksamhet, så som tekniker på Hjälpmedelcentral eller dylikt tekniskt intresse. Du drivs utav tanken att driva och utveckla vårt serviceerbjudande och att proaktivt rapportera kundbehov avseende utbildning och teknisk information. Som person är du förtroendeingivande och har lätt för att skapa långsiktiga relationer. Färdigheter i svenska och engelska för både tal och skrift är ett krav, men det är meriterande om fler språk finns.

Placering utav tjänsten är på huvudkontoret i Tranemo. Rollen kommer att arbeta tillsammans med Customer Care, utveckling och reklamationsrollen. Du rapporterar direkt till Aftersales Manager. Ansök genom att fylla i formuläret nedan. Eventuella frågor kring tjänsten via mail till kontaktperson. Urval sker löpande. 

Kontaktperson: Lillan Carbe, lillan.carbe[a]careofsweden.se

Fackliga frågor besvaras av klubbens ordförande: Mari Hidgård – Unionen, tfn växeln: 077-110 66 00, eller maila till: unionencos[a]gmail.com

Care of Sweden ett expansivt medicintekniskt bolag som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster till vården. Bolaget har betydande marknadsandel och är specialiserade på avancerade madrasser för såväl förebyggande vård som för behandling av trycksår. Care of Sweden har kunder i Sverige samt betydande export till Europa, Asien och Australien. Bolaget har ca 95 medarbetare och omsätter 210 MSEK, företagets huvudkontor ligger i Tranemo, söder om Borås.

www.careofsweden.se