Ledig tjänst

Klinisk applikationsspecialist – Mellansverige 

180425_14.jpg

Klinisk applikationsspecialist  Mellansverige 

Care of Sweden söker en Klinisk applikationsspecialist till mellansverige. Bolaget har en betydande marknadsandel i vårt segment av produkter och tjänster för att förebygga och behandla trycksår. För att nå vår vision att tillsammans med vården eliminera trycksår, arbetar vi kontinuerligt med att utveckla våra produkter genom egen RnD och i samarbeten i olika forskningsprojektCare of Sweden har en stark tillväxt och erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.   

Som Klinisk applikationsspecialist arbetar du med befintliga kunder inom vård och omsorg.  

Till stor del består kunderna av hjälpmedelscentraler och sjukhus där du drivs av att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt med förmåga att etablera dig oavsett sammanhangMeriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av utbildning och/eller vårdutveckling. 

I rollen agerar du konsulterande gentemot kund och har förmågan att förmedla produkternas positiva effekter, hur de används som del i behandling/prevention och den hälsoekonomiska aspekten. Du kommer främst att genomföra kvalitativa utbildningar med inriktning trycksårsförebyggande arbete och ansvara för att våra kunder får bästa förutsättningen att eliminera uppkomsten av trycksår. Detta ställer krav på din kommunikativa förmåga och kliniska kunskap i området. Vi ser gärna att du är van vid att ta för dig och förväntar oss att du tillsammans med avtalsansvarig planerar och strukturerar ditt arbete utifrån potential och behov. 

Som Klinisk applikationsspecialist kommer du arbeta mycket nära avtalsansvarig i din region. Du är en del av ett team om fem personer och du rapporterar till Försäljnings och marknadschef.  I distriktet ingår Östergötland, Sörmland, Västmanland, Örebro, Dalarna, Stockholm och Gävleborg. Tjänsten kräver B -körkort och du utgår ifrån din hemort. 

Vi ser att du har en klinisk bakgrund, Sjuksköterska/Undersköterska med särskilt intresse i att utveckla vårdens förutsättningar och trycksårsprevention. 

För denna tjänst tillämpar vi löpande urval under tidiga delen av sommaren, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer planeras med start v.32 

Vi ser fram mot din ansökan! 

Sök tjänsten genom att skicka CV och en kort presentation om dig själv till: karriar@careofsweden.se 

Kontaktperson: Cecilia Snäll, 0325- 18981, cecilia.snall@careofsweden.se 

Care of Sweden ett expansivt medicintekniskt bolag som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster till vården. Bolaget är marknadsledande och är specialiserade på avancerade madrasser och kuddar för såväl förebyggande vård som för behandling av trycksår. Care of Sweden har kunder i Sverige samt betydande export till Europa, Asien och Australien. Bolaget har ca 95 medarbetare och omsätter 200 MSEK, företagets huvudkontor ligger i Tranemo, söder om Borås.