180425_14.jpg

Care of Sweden söker Inköpschef

Care of Sweden har en mycket positiv utveckling och en tydlig plan på hur bolaget ska utvecklas framöver. I rollen som Inköpschef säkerställer du att vi har leverantörer och ett inköpsförfarande som stödjer och säkerställer vår utveckling samt att vi uppnår konkurrenskraft med våra inköp.

Du arbetar strategiskt med våra leverantörer och vår leverantörsbas och verkar för att vi alltid har det bästa upplägget vad gäller val av leverantör, pris i förhållande till kvalitet och funktion samt smidighet avsett hantering av våra inköp. I dina arbetsuppgifter ingår även avtalshantering och författande samt förhandling.

Tillsammans med vår avdelning för R&D tar du fram lösningar för ingående produkter/komponenter som tillgodoser kraven på nya produkter. Leverantörsstyrning utifrån miljö-, hållbarhets-, och kvalitetsarbete är också en betydande del för att säkerställa att vi lever upp till nuvarande och kommande krav

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och serviceinriktad. Du har ett professionellt förhållningssätt och en god kommunikativ förmåga. Du är en person med ett stort driv och vilja i att alltid hitta lösningar för att kunna möta kommande krav. Att ständigt jobba med förbättringar är och ska vara en naturlig del i ditt arbete.

Du ska ha god vana av förhandling med leverantörer, vana vid att starta upp samarbeten med nya leverantörer inklusive hela processen med att kvalificera leverantörer.

Några års erfarenhet av inköp i en ansvarsfull roll är ett krav, vi lägger också stor vikt gällande personlighet. Vi är ett team på Care of Sweden som driver framåt med en stark ambition att vi ska lyckas som team och företag. Det är viktigt att man ser sig som en del i teamet och på ett naturligt sätt passar in. 

Dina arbetsuppgifter utförs både på svenska och engelska vilket medför att goda kunskaper i både svenska och engelska är en förutsättning.

Meriterande:
- Erfarenhet av arbete i NAV samt någon form av inköpsmodul kopplat till ett affärssystem

- Erfarenhet av både inköp av produkt/komponent samt legotillverkning

- Erfarenhet av inköp med leverantörer i både Asien och Europa.

- Erfarenhet från inköp av medicintekniska produkter.

- Erfarenhet av ISO 13485 och MDR.

Placeringsort: Tranemo, söder om Borås

Kontakt: Ansvarig chef pierre.andersson@careofsweden.se , 0325-189 01

Fackliga frågor besvaras av klubbens ordförande: Mari Hidgård – Unionen. Du når henne via Care of Swedens växel: 077-110 66 00. Du kan också maila din fråga till: unionencos@gmail.com.