Ledig tjänst

Feriearbete Produktionsmedarbetare

Sommarjobba i vår produktion

Som produktionsmedarbetare på Care of Sweden jobbar du i produktionen tillsammans med övriga i teamet. Dina dagliga arbetsuppgifter är centrerade kring textiltryck, montering, packning och leverans. Vi söker nu medarbetare till flera olika avdelningar.

Vi är certifierade enligt ISO 13485 och 14001, vilket innebär ett regelbundet administrativt arbete i ledningssystem och ärendehanteringssystem.       

Tjänsten omfattar heltid och är organisatoriskt placerad i vår produktion. Vårt behov av sommarjobbare är under högsäsong vecka 24 t.o.m. vecka 34. Upplärning sker före denna period.

Arbetstider 07:00-15:30 vardagar.

Dina personliga egenskaper

  • Att du är en arbetsvillig lagspelare & skapar en bra lagkänsla
  • Du har en naturlig förmåga att skapa goda relationer.
  • Du är engagerad, ansvarsfull och noggrann.
  • Du uppmärksammar brister och kommer med förbättringsförslag.
  • Du kan obehindrat kommunicera på svenska i tal och skrift.
  • Vi ser att du som söker fyllt 16 år.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till karriar@careofsweden.se, eller använd formuläret på vår hemsida. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten tillsätts snarast. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt men senast 1 april 2022. Vid frågor om tjänsten kontakta Production Unit Manager Pierre Lindström 0325-145934 pierre.lindstrom@careofsweden.se

Om oss:
Rollen är placerad i våra ljusa och moderna lokaler i Tranemo. Vi erbjuder kollektivavtal, friskvård, interna utbildningar, utvecklingsmöjligheter.                 

Care of Sweden strävar efter att vara en arbetsplats där personalen trivs och känner samhörighet. 

Vi på Care of Sweden arbetar för att de som behöver våra produkter ska ges möjlighet att öka sin livskvalitet. Det motiverar oss att lägga i en högre växel. Vi tror du som söker tjänsten också vill göra det.

Care of Sweden är ett expansivt medicintekniskt bolag som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster till vården. Bolaget är marknadsledande och specialiserat på madrasser och dynor för såväl förebyggande vård som för behandling av trycksår. Care of Sweden har kunder i Sverige samt betydande export till Europa, Asien och Australien. Bolaget har ca 95 medarbetare, omsätter ca 200 MSEK, företagets huvudkontor ligger i Tranemo.