Ledig tjänst

Customer Care representatives

180425_14.jpg

Vi söker Customer Care representatives

Som ett steg i Care of Swedens fortsatta utveckling söker vi medarbetare till vår avdelning för Customer Care. Behoven är en visstidsanställning och en tillsvidareanställning. Du förväntas att med energi och engagemang vara med och bidra till att utveckla bolagets försäljning genom daglig kontakt med våra kunder och distributörer. 

I din roll som Customer Care representative arbetar du operativt i hjärtat av bolaget och är företagets ansikte utåt. Du arbetar proaktivt och utvecklar dagligen nya och befintliga kundrelationer. Du är van vid att föra en professionell dialog avseende de produkter och tjänster som bolaget erbjuder. Försäljningen i Sverige sker i huvudsak via avtal och offentlig upphandling där du har förståelse för vem som är betalande kund och beställare. 

Försäljningen på Export sker via distributörer där erfarenhet av B2B är meriterande. Kontakten med våra kunder och distributörer sker via telefon och mail, och all kontakt registreras i företagets CRM-system. Detta innebär att du har mycket god kommunikativ förmåga på svenska samt engelska, både i tal och i skrift.

Vi söker dig med erfarenhet från försäljning och stort intresse för kundfokus. Du skapar långsiktiga relationer med kunder och kollegor, med en god kommunikativ förmåga och hanterar många bollar samtidigt. Som person drivs du av att utveckla långsiktiga relationer, förbättringar och skapa kundnytta. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i team med god samarbetsförmåga och teamkänsla. Du drivs även av ett målstyrt/ målinriktat arbetssätt. 

Placering av tjänsterna är på vårt huvudkontor i Tranemo. 

En tjänst är visstidsanställning under juni-augusti, med möjlighet till förlängning.
En tjänst är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse, med provanställning på sex månader.

Du rapporterar direkt till Customer Care Manager. 

Vi ser fram emot din ansökan, ditt CV och eventuella frågor kring tjänsten via mail till kontaktperson. Urval sker löpande.

Kontaktperson: Cecilia Snäll, cecilia.snall@careofsweden.se

Care of Sweden är ett expansivt medicintekniskt bolag som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster till vården. Bolaget är marknadsledande och specialiserat inom trycksårsområdet genom att erbjuda marknaden avancerade hjälpmedel så som madrasser och dynor. Care of Sweden har kunder i Sverige samt betydande export till Europa, Asien och Australien. Bolaget har ca 90 medarbetare, omsätter 180 MSEK, företagets huvudkontor ligger i Tranemo.