Ledig tjänst

Chief Operations Officer till Care of Sweden

180425_14.jpg

Chief Operations Officer

Care of Sweden söker nu en Chief Operations Officer (COO).  Som COO är du en nyckelperson i företagets fortsatta utveckling och tillväxtresa.

I rollen förväntas du att med hög professionalitet och stort engagemang tillsammans med ledningen i Tranemo leda och utveckla verksamheten mot uppsatta affärs- och verksamhetsmål.

Care of Sweden är marknadsledande i Sverige med stark tillväxt på exportmarknaden. Bolaget arbetar kontinuerligt med utvecklingsprojekt kopplat till både produkter och verksamhet. Som COO är du en nyckelperson i företagets fortsatta utveckling och tillväxtresa med operativt ansvar där stort fokus kommer att vara på att digitalisera, automatisera och innovera produktionen.  

Vi söker dig med tidigare ledarerfarenhet och som är van att leda andra i en verksamhet under utveckling och expansion.

Du har eftergymnasial utbildning med relevant inriktning. För tjänsten krävs minst fem års erfarenhet av ledarskap med personalansvar. Erfarenhet av arbete i producerande företag är en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har ett stort verksamhetsfokus, en god ekonomisk förståelse och är van vid att arbeta i större affärssystem. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person drivs du av att utveckla både verksamheten och din personal. Du är en trygg, kommunikativ och tydlig ledare. Du arbetar strukturerat och är lösningsorienterad. Du är van att agera ur ett helhetsperspektiv och utifrån detta prioritera och genomföra aktiviteter. Du har förmågan att entusiasmera, leda och stötta dina medarbetare och att bygga starka team.

Du är medlem i bolagets ledningsgrupp och rapporterar till VD, placeringsort är Tranemo.

Bra att veta:

  • Placeringsort är Tranemo.
  • I denna rekrytering kommer ett löpande urval att tillämpas, så skicka din ansökan redan idag.
  • Fackliga frågor besvaras av klubbens ordförande: Mari Hidgård – Unionen. Du når henne via Care of Swedens växel: 077-110 66 00. Du kan också maila din fråga till: unionencos@gmail.com.