Ledig tjänst

Care of Sweden söker Produktchef

Care of Sweden söker Produktchef

Som ett steg i Care of Swedens fortsatta utveckling söker vi en affärsdriven Produktchef. Tjänsten ingår i avdelningen Marknad där du med ett personligt driv och engagemang förväntas vara med och bidra till att utveckla bolagets erbjudande framåt.

I din roll som Produktchef arbetar du taktiskt med bolagets produktsortiment. Du driver projekt kopplat till de olika stadierna i produktens livscykel. Du ansvarar för produkt- och tjänsteutveckling av nya lösningar, varumärkesbyggnad, etablering av produktmarknadsföringsplan, optimering och revidering av befintligt sortiment, utvärdering och uppföljning av genomförda lanseringar samt etablering och uppdatering av bolagets sortimentstrategi. Du kommer ha ett tätt samarbete med övriga avdelningar inom organisationen där du med en god kommunikativ förmåga organiserar och kommunicerar information.

Vi söker dig med en marknadsdriven personlighet och med tidigare erfarenheter från produktägandeskap. Du drivs av ett målinriktat arbetssätt och har en god analytisk förmåga. Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och strukturerad med ett affärsmässigt och kommersiellt tankesätt. Du är en lagspelare som gillar att jobba i team där du gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du kommer erbjudas stora möjligheter att forma din egen roll tillsammans med övriga kollegor inom marknadsavdelningen.

Tjänsten innebär möjlighet till arbete på distans i kombination med viss fysisk närvaro på huvudkontoret i Tranemo. Du rapporterar direkt till Chief Market Officer.

Vi ser fram emot din ansökan, ditt CV och eventuella frågor kring tjänsten via mail till kontaktperson! Urval sker löpande. 

Kontaktperson: Angelica Mänd, angelica.mand[a]careofsweden.se

Fackliga frågor besvaras av klubbens ordförande: Mari Hidgård – Unionen. Du når henne via Care of Swedens växel: 077-110 66 00. Du kan också maila din fråga till: unionencos@gmail.com.

Care of Sweden ett expansivt medicintekniskt bolag som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster till vården. Bolaget har betydande marknadsandel och är specialiserade på avancerade madrasser för såväl förebyggande vård som för behandling av trycksår. Care of Sweden har kunder i Sverige samt betydande export till Europa, Asien och Australien. Bolaget har ca 95 medarbetare och omsätter 210 MSEK, företagets huvudkontor ligger i Tranemo, söder om Borås.

www.careofsweden.se