Ledig tjänst

Care of Sweden söker Avtalsansvarig – Södra & Västra Sverige

180425_14.jpg

Avtalsansvarig – Södra & Västra Sverige

Care of Sweden söker en avtalsansvarig till södra och västra Sverige. Bolaget har en betydande marknadsandel i vårt segment av produkter och tjänster för att förebygga och behandla trycksår. För att nå vår vision att tillsammans med vården eliminera trycksår, arbetar vi kontinuerligt med att utveckla våra produkter genom egen RnD och i samarbeten i olika forskningsprojekt. Care of Sweden har en stark tillväxt och erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. 

Som avtalsansvarig arbetar du med kunder inom offentlig sektor, upphandlare och avropande kunder på högre nivå inom primär och slutenvård.

Till stor del består kunderna av upphandlande enheter/myndigheter där du drivs av att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt med förmåga att etablera dig oavsett sammanhang. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av försäljning till offentlig sektor och/eller LOU.

I rollen agerar du med beslutsfattare hos kund och har förmågan att förmedla vår helhetslösnings positiva hälsoekonomiska aspekter, hur de används som en effektiv del i slutanvändarens arbete för trycksårsprevention. Du kommer främst att bedriva strukturerat arbete med inriktning på att skapa goda förutsättningar för fortsatt avtalsframgång. I detta arbete ingår avtalsvård, affärsrelation med kundens nytta i centrum. Ditt arbete leder till att våra kunder får bästa förutsättningen att eliminera uppkomsten av trycksår. Detta ställer krav på din kommunikativa förmåga och förståelse av vårdens funktioner. Vi ser gärna att du är van vid att ta för dig och förväntar oss att du med stöd av närmsta chef och tillsammans med klinisk applikationsspecialist planerar och strukturerar arbetet utifrån potential och behov.

Som avtalsansvarig kommer du arbeta mycket nära klinisk applikationsspecialist i din region. Du är en del av ett team om fem personer och du rapporterar till Försäljningschef. I distriktet ingår Skåne, Småland, Västergötland, Blekinge, Värmland, Halland, Dalsland och Bohuslän. Tjänsten kräver B -körkort.

Vi ser att du har en affärsbakgrund med erfarenhet av att driva ditt eget distrikt, din bakgrund kan vara inom försäljning till offentlig sjukvård, KAM, upphandlare med särskilt intresse i den goda affären.

För denna tjänst tillämpar vi löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram mot din ansökan!

Sök tjänsten genom att skicka CV och en kort presentation om dig själv till karriar@careofsweden.se, eller genom att fylla i formuläret nedan. 

Kontaktperson Cecilia Snäll, tel: 03-251 89 81, mail: cecilia.snall@careofsweden.se

Fackliga frågor besvaras av klubbens ordförande: Mari Hidgård – Unionen. Du når henne via Care of Swedens växel: 077-110 66 00. Du kan också maila din fråga till: unionencos@gmail.com.

Care of Sweden ett expansivt medicintekniskt bolag som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster till vården. Bolaget har betydande marknadsandel och är specialiserade på avancerade madrasser för såväl förebyggande vård som för behandling av trycksår. Care of Sweden har kunder i Sverige samt betydande export till Europa, Asien och Australien. Bolaget har ca 95 medarbetare och omsätter 210 MSEK, företagets huvudkontor ligger i Tranemo, söder om Borås.

www.careofsweden.se