Ledig tjänst

Care of Sweden söker Avdelningsansvarig produktion

180425_14.jpg

Avdelningsansvarig produktion

Som avdelningsansvarig på Care of Sweden jobbar du operativt i produktionen tillsammans med ditt team. De dagliga arbetsuppgifterna är till stor del centrerade kring orderhantering, montering, packning och leverans.

Din arbetsuppgift är att planera, organisera och strukturera det dagliga arbetet på avdelningen. Du arbetar tillsammans med produktionsledning och -planering i processfrågor och i arbetet med att förbättra och utveckla produktionsflödet i företagets tillväxttakt.

Vi är certifierade enligt ISO 13485 och 14001 vilket innebär ett regelbundet administrativt arbete i ledningssystem och ärendehanteringssystem.

Tjänsten omfattar heltid och är organisatoriskt placerad i vår produktion.  

Dina personliga egenskaper

  • Du trivs i en ledande position där teamet är ditt vassaste verktyg.
  • Du har förmåga att entusiasmera dina medarbetare och skapa en bra lagkänsla.
  • Du har en naturlig förmåga att skapa goda relationer.
  • Du är engagerad, ansvarsfull och noggrann.
  • Du uppmärksammar brister och kommer med förbättringsförslag.

Du som söker bör ha erfarenhet av liknande arbete i ledande befattning.
Du kan obehindrat kommunicera på svenska i tal och skrift och engelska i tal.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till karriar@careofsweden.se Vi arbetar med löpande urval och tjänsten tillsätts snarast. Skicka därför din ansökan så snart som möjligt men senast 30 september. Vid frågor om tjänsten kontakta Supply Chain Manager Anna Lindström, anna.lindstrom@careofsweden.se 0325–18901  

Om oss:
Rollen är placerad i våra ljusa och moderna lokaler i Tranemo. Vi erbjuder kollektivavtal, friskvård, interna utbildningar, stort eget ansvar och utvecklingsmöjligheter.                        

Care of Sweden strävar efter att vara en arbetsplats där personalen trivs och känner samhörighet.

Vi på Care of Sweden arbetar för att de som behöver våra produkter ska ges möjlighet att öka sin livskvalitet. Det motiverar oss att lägga i en högre växel. Vi tror du som söker tjänsten också vill göra det.

Care of Sweden är ett expansivt medicintekniskt bolag som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster till vården. Bolaget är marknadsledande och specialiserat på avancerade madrasser och dynor för såväl förebyggande vård som för behandling av trycksår. Care of Sweden har kunder i Sverige samt betydande export till Europa, Asien och Australien. Bolaget har ca 95 medarbetare, omsätter ca 200 MSEK, företagets huvudkontor ligger i Tranemo.