Ledig tjänst

IT Manager till Care of Sweden

Curocell IQ

IT Manager

Care of Sweden har under många år haft en god tillväxt och är i en fas med spännande marknadsmöjligheter. Som IT Manager kommer du arbeta tillsammans med alla delar i verksamheten där du bidrar med ett innovativt och långsiktigt agerande. Du förväntas utvärdera och implementera rätt verksamhetsstödjande IT-lösningar i syfte att framtidssäkra bolaget. Rollen kräver ett stort verksamhetsperspektiv och du agerar såväl strategiskt som operativt. Rollen är en nyckelfunktion för bolagets utveckling. 

För att lyckas i rollen har du ett genuint verksamhetsintresse med en förmåga att översätta verksamhetens behov till effektiva IT-lösningar. Du har en gedigen erfarenhet av utveckling och implementering av IT-stöd, meriterande med erfarenhet från tillverkande bolag. Rollen förutsätter att du är van vid kvalificerad projektledning och har arbetat såväl operativt som strategiskt. Du kommer sannolikt från konsultbranschen eller ifrån ett IT-ansvar i en utvecklingsorienterad verksamhet och har erfarenhet av affärssystem.  

Som person är du lyhörd, kommunikativ och pedagogisk samt har lätt för att bygga relationer på alla nivåer i en organisation. Du arbetar strukturerat och är handlingskraftig samt har ett starkt driv och engagemang för att utveckla bolagets IT-stöd för hela verksamheten.  

Vi bidrar till att minska onödigt lidande med en vision att skapa en värld utan trycksår. 

Vi erbjuder dig en spännande roll där du får möjlighet att arbeta framåtriktat i en utvecklingsorienterad och modern verksamhet. Vi är ett bolag som gärna investerar långsiktigt i både människor och verksamhet. Företagskulturen vilar på starka och tydliga värderingar med engagerad personal och god trivsel. Vi har korta beslutsvägar och arbetar tillsammans för att nå de uppsatta målen. 

Placeringsort är Tranemo. Möjlighet att delvis arbeta hemifrån.  

I denna rekrytering kommer vi att tillämpa löpande urval och vi önskar din ansökan via vår hemsida. Sista ansökningsdatum är 20 december.