Jobba med oss

Vill du utvecklas och ta nästa steg i din karriär?

Här får du arbeta i en inspirerande miljö där vi tillsammans utvecklar hjälpmedel som används för att förebygga och behandla trycksår.
Här kan du läsa mer om vad vi på Care of Sweden står för och vilka lediga tjänster vi har just nu. Finns det ingen aktuell tjänst just nu kan du alltid skicka in en spontanansökan.

För en värld utan trycksår

 Vårt löfte är att ge vården goda förutsättningar för en individanpassad vård och en god hälsoekonomi. Vi kallar det löftet för Supporting Life.

Vi är övertygade att kombinationen av kunskap, omtanke och glädje bidrar till vår vision; att tillsammans med vården eliminera trycksår.

 

Lediga tjänster

Spontanansökan till Care of Sweden

Spontanansökan

Care of Sweden är ett företag med ambitioner och en hög målsättning, därför krävs det lite extra av oss som jobbar här. Vår personal är kunnig, professionell och engagerad i kunden, produkterna och företa…

Contract Manager

Care of Sweden söker Contract Manager

Care of Sweden (CoS) befinner sig i en mycket spännande fas med sikte på fortsatt tillväxt och internationell expansion. CoS har etablerat en stark position på marknaden med innovat…

R&D Manager

Vi söker en R&D Manager

Care of Sweden erbjuder hybridkontor men en viss närvaro på kontoret i Tranemo krävs, så du bör ha din bostadsort inom rimligt avstånd.

OM OSS

Care of Sweden är en svensk leverantör a…