Vi firar 20 år av framgångsrika samarbeten med vården

Minns du hur livet såg ut för 20 år sedan? För Care of Sweden innebär det att blicka tillbaka på två decennier av framgångsrika samarbeten med vården. Från att ha börjat med två anställda och en omsättning på två miljoner har Care of Sweden blivit en av vårdens största leverantörer av medicinska hjälpmedel som förebygger och behandlar trycksår.

För att fira det aktuella jubileumsåret bjöds alla anställda och deras respektive in till vackra Strandbaden i Falkenberg. Efter en rofull eftermiddag med spa, het bastu och glada skratt väntade en kväll med god mat i gott sällskap. För att sammanfatta 20-årsfirandet har Care of Sweden tagit fram en bok med företagets samlade historia som delades ut till alla anställda under helgen. I den rymdes såväl minnen och roliga anekdoter som vår mission och starka vilja att fortsatt stoppa trycksår.

För visst har det hänt mycket på 20 år – år 2019 är vi knappt 100 anställda och omsätter strax under 200 miljoner. Som nyss fyllda 20 år vill Care of Sweden därför passa på att tacka våra medarbetare, leverantörer och kunder för tiden som gått, samtidigt som vi kommer att fortsätter att utveckla våra produkter. En framtid utan trycksår ligger trots allt framför oss.